Bear Lock
AUTOSERVIS
autoAGENT d.o.o. Mostar u svojoj servisnoj radionici nudi usluge redovitog održavanja, servisiranja i popravke svih kvarova na vozilima, a posjedujemo i vrhunske uređaje za autodijagnostiku.
AUTODIJELOVI
autoAGENT d.o.o. Mostar u svom prodajnom salonu nudi širok spektar originalnih i zamjenskih rezervnih dijelova za redovito održavanje i popravak svih popularnijih marki osobnih i lakih teretnih vozila, te motocikala i skutera.
ZAŠTITA VOZILA
Brinete za sigurnost Vašega vozila? Kod nas možete pronaći širok izbor mehaničkih blokada i automobilskih alarma za sve vrste vozila, kao i ostalu opremu za zaštitu vozila od krađe! Obratite nam se s povjerenjem.
autoAGENT d.o.o. Mostar nudi uslugu servisa, dopune i dezinfekcije auto klime

BEAR LOCK

bearlock

Tvrtka autoAGENT d.o.o. Mostar ovlašteni je distributer proizvoda tvrtke BEAR LOCK.

Bear-Lock blokada mjenjača je sustav nove generacije za zaštitu automobila od krađe. Ona je osmišljena od tima stručnjaka kako bi se maksimalno povećala sigurnost a ujedno olakšala i ubrzala montaža. Prilikom ugradnje Bear-Lock blokade nije potrebno bušiti karoseriju automobila, a u većini slučajeva nisu potrebni niti kanal ili dizalica. Nema zavlačenja ispod vozila, a ugradnja bez bušenja karoserije doprinosi i boljem očuvanju vozila.

 

Za svaki tip vozila, dizajnirana je specijalna Bear-Lock blokada koja savršeno lijega na postojeće šrafove menjača. Majstoru je dovoljno da prepozna tip vozila, odabere blokadu i bez mnogo muke završi ugradnju. Nema mjerkanja, isprobavanja, podešavanja da blokada savršeno nalegne, jer je to neko već uradio za vas. Brava je izrađena od najčvršćih materijala i otporna je na lomove, rezove i termičke promjene. Izrada ključa je kontrolirana specijalnom kodiranom karticom.  Prema ocjeni specijalista iz policije, a također i specijalističkih laboratorija šest zemalja Europe i Južnoafričke Republike, Bear-Lock blokada je klasificirana kao najbolja i najefikasnija zaštita. Ona se izrađuje za preko 600 tipova automobila a cijena blokade je dostupna svakom vlasniku vozila. To je odličan primjer povezivanja vrhunskog kvaliteta, efikasnosti i relativno niske cijene. Korištenjem ovog sustava biti će te u potpunosti zadovoljni jer će te kao vlasnik automobila, bez velikih ulaganja imati sustav zaštite na koji se možete potpuno osloniti.


Bear-Lock blokada menjača je tokom svog postojanja pokupila mnogo značajnih nagrada i priznanja. Kao najvažniji ističe se Certifikat ISO 9002 koji nam je priznat u travnju 1998. godine od strane TÜV Management Service GmbH u Minhenu.

Pored ostalih priznanja, izdvojili bismo zlatnu medalju međunarodnog sajma "Securex 97", zlatnu medalju međunarodnog sajma automobila "Motorizacija 98", u Poljskoj, srebrenu medalju na sajmu automobila "Bankfin Motor Show" u Durbanu u Južnoafričkoj Republici. Blokada Bear-Lock je 1998.god. osvojila i Grand Prix na sajmu tehnike i sigurnosnih sustava u Pragu. Takođe posjeduje i ateste raznih tvrtki kao i ministarstava više evropskih zemalja.

Sve ovo je dokaz kvaliteta blokade Bear-Lock.


Više detalja o Bear Lock uređajima možete pronaći na adresi:

www.bear-lock.pl

     

KontaktAKCIJE u AutoAgentu

AKCIJA - Besplatna izmjena ulja i filtera kupljnih u našoj trgovini autodijelova ili autoservisu!
AKCIJA - Besplatan pregled i autodijagnostika vozila svim posjetiteljima našega autoservisa!
AKCIJA - Parking senzori sa ugradnjom na vozilo 150,00 KM

Login

Tko je Online

Imamo 3 gostiju i nema članova online

PARTNERI